Sie befinden sich im Produkt: Budgetcredit
Mit einem Bankkredit können Sie finanzielle Engpässe überbrücken, spontan verreisen oder ungeplante Anschaffungen oder Ausgaben tätigen.
 • Rreth budgetcredit.ch

  Budgetcredit.ch kujdeset  që klientët e vetë të mund të përfitojnë nga shërbimet më të mira në fushën e financimit dhe për këtë arsye të jetojnë të lumtur. Konsumatorët mund të shikojnë pa frikë të ardhmen, për shkak se financat e tyre janë në duar të sigurta. Budgetcredit e  bën jetën tuaj më të lehtë!

  Budgetcredit.ch (produkt i budgetgroup.ch GmbH) është një shërbim i pavarur dhe përfaqëson interesat e konsumatorëve. Bazohet në  njohuritë dhe eksperiencën shumë vjeçare në fushën e financave, mundëson kosultim  kompetent dhe transparent si dhe një zgjidhje individuale për çdo klient dhe për çdo buxhet.

  Budgetcredit u munëson klientëve parimet  më të mira dhe gjithashtu  shërbime të shumta speciale me kushte të volitshme. Përmes analizave të vazhdueshme  të tregut, budgetcredit krahason  dhe vlerëson kompanite e ndryshme, në mënyrë që klientëve të vetë tju sigurojne  një partneritet  afatgjatë dhe të besuar. Budgecredit  ndihmon  klientët  të përfitojnë  dhe kursejnë në dobi të tyre.

  Mësoni më shumë duke hedhur një vështrim në faqen tonë të internetit  www.budgetcredit.ch ose na telefononi për më shumë informacion në numrin 052 213 20 00.

  Me kënaqësi  ju mirëpresim në zyrat tona në Winterthur.

   

 • Ekipi ynë

  Kërkoni  këshilla nga ekipi ynë

  Konsulentët tanë mund t'ju këshillojë në gjuhët e mëposhtme:

  • Gjermane
  • Frënge
  • Italiane
  • Angleze
  • Serbo-Kroate
  • Boshnjake
  • Shqipe
  • Slovene
 • Karrierë

  budgetcredit.ch - punëdhënësi  juaj potencial?

  Jeni duke kërkuar për një sfidë të re në një kompani të orientuar drejt rritjes në sektorin e shërbimeve financiare? Atëherë  na dërgoni aplikimin tuaj sot. (Shih vendet e lira tona nën vendet e lira të punës)

  Human Resources
  Budgetgroup.ch GmbH
  Postfach 2114
  CH- 8401 Winterthur 

 • Vendet e lira të punës

   


   

  Texter für Web, Google Adwords und Suchmaschinenoptimierung SEO (Teilzeit)

  Ihre Aufgaben
  - Verfassen von SEO-Texten
  - Aktualisierung und Verwaltung der Homepage nach SEO-Richtlinien
  - Erstellung, Verwaltung und Analyse der Google Adwords
  - Erstellung von ansprechenden Anzeigentexten und Google Adwords Kampagnen
  - Linkbuilding

  Ihr Profil
  - StudentIn an einer Fachhochschule oder Universität (Marketing, Kommunikation)
  - Ausgezeichnete Deutsch- und Französischkenntnisse in Wort und Schrift (Italienisch und Englisch von      Vorteil)
  - Sehr gute EDV-Kenntnisse (MS Office, Internet, Google Adwords, SEO, HTML- und CMS Kenntnisse von    Vorteil)
  - Kommunikationsstarke Persönlichkeit mit selbstbewusstem Auftreten
  - Organisierte, zielorientierte Arbeitsweise mit hohem Selbsthilfepotential
  - Freundliches, gepflegtes Auftreten
  - Teamorientiertes, flexibles Arbeiten
  - Eigeninitiative und Kreativität
  - Erfahrung im Verfassen von Texten, sowie SEO von Vorteil

  Was wir Ihnen bieten
  - Stundenlohnbasis, Arbeitsstunden individuell vereinbar (Teilzeit)
  - Angenehmes Arbeitsklima in einem motivierten Team
  - Die Möglichkeit berufliche Erfahrungen zu sammeln
  - Abwechslungsreiche und spannende Tätigkeit
  - Ideal als Teilzeitstelle neben dem Studium

  Bewerbung an:

  Human Resources
  Budgetgroup.ch GmbH
  Postfach 2114
  CH- 8401 Winterthur 

 • Bashkëpunimi

  budgetcredit.ch (budgetgroup.ch GmbH) është  partner i kompanive të njohura zvicerane për kredi

  Cembra Money Bank AG

  Bank Now AG

  Cashgate AG