Kalkuluesi i kredisë
Sie befinden sich im Produkt: Budgetcredit
Mit einem Bankkredit können Sie finanzielle Engpässe überbrücken, spontan verreisen oder ungeplante Anschaffungen oder Ausgaben tätigen.

Kalkuluesi i kredisë


Rata mujore në CHF

5,9%
Shpenzimet vjetore të interesit
13%
Shpenzimet vjetore të interesit
Apliko tani!
Perfitoni nga interesi prej vetem

4.4%

 

 

 

 

 

 

 

Me kalkuluesin e kredisë nga Budgetcredit.ch ju mund të llogarisni lehtë dhe në mënyrë fleksibile ratën mujore të kredisë suaj, duke u bazuar në kohëzgjatjen  dhe shumën e dëshiruar të kredisë. Kalkuluesi i kredisë gjithashtu  ilustron në mënyrë transparente përpara aplikimit për kredi, shpenzimet përkatëse. Llogaritësi i kredisë nga Budgetcredit.ch është i përshtatshëm për të gjitha kreditë e ofruara, p.sh. kredi të vogla, kredi për ndërtim  apo Autokredi.

Përveç kalkuluesit të kredisë Budgetcredit.ch ofron konsultim falas për çdo pyetje të mëtejshme. Personeli ynë i shërbimit për klient mund të arrihet pa pagesë nëpërmjet telefonit  0800 55 55 00.

Kredi kesh

Ju mund të aplikoni shumë thjeshtë për një kredi kesh ne budgetcredit.ch dhe të merni aprovim brenda 24 orëve. Me ndihmën e Kalkuluesit tonë të kredisë ju mund të llogarisin ratat mujore të kredisë suaj.

  1. Laufzeit: 6-120 Monate; Max. jährlicher Zinssatz inkl. aller Kreditkosten  4.4% - 9.95%
  2. Berechnungsbeispiel: Kredit über CHF 10'000.–. Ein effektiver Jahreszins zwischen 4.4% und 9.95% ergibt bei einer Laufzeit von 12 Monaten Gesamtzinskosten zwischen CHF 235.16 und CHF 523.40.
  3. Die Kreditvergabe ist verboten, falls sie zur Überschuldung führt. (Art. 3 UWG)