Budgetcredit - Si funksionon
Sie befinden sich im Produkt: Budgetcredit
Mit einem Bankkredit können Sie finanzielle Engpässe überbrücken, spontan verreisen oder ungeplante Anschaffungen oder Ausgaben tätigen.

Si funksionon

Zgjidhje e drejtë për çdo kërkesë

1

Informohuni dhe llogarisni

Dëshironi një kredi? Merrni lehtësisht këshilla online. Me vetëm disa klikime mësoni shpenzimet tuaja mujore për kredinë private. Keni pyetje të tjera në lidhje me kredinë private, atëherë ju ndihmon rubrika jonë  «pyetje të zakonshme ».                          

Në rast se dëshironi një konsultë personale, jemi në dispozicionin tuaj në çdo kohë në numrin e telefonit pa pagesë 0800 55 55 00. Ose shfrytëzoni formularin tonë të kontaktit.

 

Aplikoni tani
2

Aplikoni online për kredi

Nous traitons toutes vos demandes de financement discrètement, simplement en ligne, par téléphone ou directement dans nos bureaux. 
 
Vous pouvez soumettre votre demande de crédit en ligne simplement à l'aide du formulaire. Toutes les informations seront traitées de manière confidentielle. De plus, toutes les données nous seront transmises de manière cryptée afin de protéger vos données personnelles. 
 
Vous pouvez également nous contacter au 0800 55 55 00 et nous soumettre votre demande par téléphone. Nous sommes à votre entière disposition.

Kërkesat tuaja financiare për kredi kryhen tek ne në mënyrë diskrete dhe të thjeshtë online, nëpërmjet telefonit ose direkt në filialet tona.                                          

Në rast se dëshironi të aplikoni online për kredi, mund ta bëni lehtësisht  duke  plotësuar formularin për kredi. Të dhënat tuaja do të mbeten diskrete dhe do të trajtohen me shumë kujdes.                               

Ju mund të na kontakoni në numerin pa pagesë 0800 55 55 00.  Ne jemi ne dispozicionin tuaj.             

 

Aplikoni tani
3

Pagesa

Pas skadimit të 14 ditëve pagesa e kredisë bëhet në llogarinë tuaj bankare ose kesh (të holla në dorë) varësisht nga dëshira juaj.

Aplikoni tani