Autokredi
Sie befinden sich im Produkt: Budgetcredit
Mit einem Bankkredit können Sie finanzielle Engpässe überbrücken, spontan verreisen oder ungeplante Anschaffungen oder Ausgaben tätigen.

Autokredi

Dëshironi te blini një makinë apo motocikletë? Autokredi ju  shërben si  financim i përshtatshëm për blerjen e një makinë të re ose të përdorur. Shpesh mund te negociohet me tregtarët për reduktime kur blerja e një makine apo motoçiklete bëhet direkt me para të gatshme.

Për të qënë një hap më pranë automjetit të ëndrrave tuaja, me ndihmën e kalkuluesit tonë të kredisë, ju mund të llogarisni ratat tuaja mujore, në bazë të shumës së dëshiruar dhe kohëzgjatjes së kredisë.

Budgetcredit.ch rekomandon një Autokredi për blerjen e një makine, sepse Autokredi  është në shumë raste zgjidhja më e mirë se sa një lizing. Shihkoni  avantazhet e Autokredisë në krahasim me një lizing.

Autokredi   vs. Lizing

Autokredi

Lizing

Duke blerë një makinë me Autokredi, automjeti bëhet pronë e juaja

Me marrjen e një lizingu, ju jeni vetëm  pronari fizik i automjetit, por kompania e lizing-ut mbetet pronari i vërtetë.

Makina mund të jetë  e personalizuar si pronë e juaja .

Makina duhet të lihet në të njëjtën gjendje si  kur ishte kur ju e morët atë.

Ju keni të drejtë ta shisni makinën dhe të vendosni vetë vlerën e okazionit.  

Zakonisht ju ia ktheni makinën kompanisë së lizingut, vlera e mbetur është paracaktuar në kontratë (shpesh vlera e amortizimit është më e lartë, nderkaq vlera e automjetit më e ulët se sa vlera e okazionit)

Ju mund të zgjidhni vetë llojin e sigurimit dhe sigurimin më të volitshëm për makinën tuaj.

Jeni i obliguar që të bëni sigurim të plotë zakonisht kompania e sigurimeve është e përcaktuar.

Për pyetje në lidhje me Autokredinë  apo çështje të tjera të kreditit, ju ofrojmë konsultim falas nga personeli ynë i shërbimeve konsultative.

Kredit CH

​Në Zvicër Autokredia llogaritet si kredi private, e cila përdoret ekskluzivisht për financimin e një automjeti privat. Megjithatë, budgetcredit.ch  gjithashtu ofron lloje të tjera të kredisë, duke përfshirë për shembull kredi të vogla dhe kredi për ndërtim. Kalkulatori i kredisë mund tju ndihmojë të kalkuloni vetë ratat mujore për të gjitha kreditë që ne ofrojmë.

  1. Laufzeit: 6-120 Monate; Max. jährlicher Zinssatz inkl. aller Kreditkosten  4.4% - 9.95%
  2. Berechnungsbeispiel: Kredit über CHF 10'000.–. Ein effektiver Jahreszins zwischen 4.4% und 9.95% ergibt bei einer Laufzeit von 12 Monaten Gesamtzinskosten zwischen CHF 235.16 und CHF 523.40.
  3. Die Kreditvergabe ist verboten, falls sie zur Überschuldung führt. (Art. 3 UWG)
Apliko tani!