Merr kredi
Sie befinden sich im Produkt: Budgetcredit
Mit einem Bankkredit können Sie finanzielle Engpässe überbrücken, spontan verreisen oder ungeplante Anschaffungen oder Ausgaben tätigen.

Merr Kredi

Ka shumë arsye pse ju doni të merrni një kredi, siç është blerja e një makinë të re, riparimet e nevojshme në shtëpi ose një TV i ri – marrja e një kredie është zgjidhja më e mirë për financime të tilla.

Budgetcredit.ch ofron kredi të ndryshme për nevojat tuaja. Dëshironi të merrni një kredi për të blerë një makinë të re ose të përdorur , këtë ua ofron vetë budgetcredit.ch, siç ju orfon edhe kredi të tjera: kredi online, kredi për ndërtimit, apo edhe kredi të vogla.

Llogaritësi i kredisë nga Budgetcredit.ch ju ndihmon për të llogaritur pagesën mujore të kërkesës suaj për kredi. Nëse keni pyetje të mëtejshme në lidhje me ofertat për kredi mund të këshilloheni falas nga ekipi yne konsulent nëpërmjet linjës telefonike pa pagesë 0800 55 55 00.

Kredi konsumi

Për shpenzime private dhe blerje ju mund të aplikoni për një kredi  konsumi në Zvicër. Kredia konsumatore mund të merret me çmime të arsyeshme dhe të drejta nëpërmjet budgetcredit.ch.

  1. Laufzeit: 6-120 Monate; Max. jährlicher Zinssatz inkl. aller Kreditkosten  4.4% - 9.95%
  2. Berechnungsbeispiel: Kredit über CHF 10'000.–. Ein effektiver Jahreszins zwischen 4.4% und 9.95% ergibt bei einer Laufzeit von 12 Monaten Gesamtzinskosten zwischen CHF 235.16 und CHF 523.40.
  3. Die Kreditvergabe ist verboten, falls sie zur Überschuldung führt. (Art. 3 UWG)